30-05-2018 Woning en Tuin 0

Een dak boven je hoofd is belangrijk, maar het is in een land als Nederland vooral belangrijk dat het dak niet gaat lekken. Daarom doe je er goed aan om te kiezen voor EPDM dakbedekking. Nederland is een nat land en de regen komt ook lang niet altijd alleen maar recht van boven. Een beetje wind en het water komt ook van de zijkanten en als het stormt, dan kan het water zelfs van onder weer omhoog spatten/waaien. Het is om deze reden dan ook van belang dat je er voor zorgt dat het water overal buiten wordt gehouden. Een dak dat voor 99% waterdicht is, is dan ook niet voldoende. De juiste dakbedekking is van essentieel belang. Als je hier namelijk niet goed over nadenkt, dan loop je het risico dat je jaarlijks herstelwerkzaamheden moet uitvoeren. Het gaat ook zeker niet alleen maar om een stel goede dakpannen. Wat er onder de dakpannen komt te liggen, dat is wat er echt toe doet. EPDM is wat dat betreft verreweg de beste keuze. Aangezien heel veel mensen inzien dat EPDM de beste optie is, zie je ook dat de prijzen van dit materiaal jaarlijks dalen. Dat is niet zo gek natuurlijk, want door de toename in de vraag, is er sprake van meer aanbod en dus ook meer concurrentie tussen de verschillende leveranciers van EPDM materialen. Het voordeel daarvan is ook dat de kwaliteit gewaarborgd wordt. Men wil de prijs laag houden om klanten te werven, maar als de kwaliteit niet goed genoeg is, dan krijgt een bedrijf slechte reviews. Die reviews komen online te staan en als men deze reviews leest, dan zal men naar de concurrent gaan. Dat is niet zo gek natuurlijk, want EPDM dakbedekking is niet een product waar je op wil bezuinigen. Je wilt liever iets meer betalen voor optimale kwaliteit, dan een goedkope deal en uiteindelijk een lekkend dak. De leveranciers gaan dus allemaal proberen om een optimale prijs/kwaliteit verhouding tot stand te brengen. Mocht je willen weten waar je terecht kunt voor EPDM met de beste prijs/kwaliteit verhouding, dan doe je er goed aan om nog even verder te lezen. Hieronder bespreken we namelijk de beste leveranciers op het gebied van EPDM. Mocht je na het lezen van deze tekst meer willen weten, dan kun je uiteraard ook altijd even op de site kijken van de leverancier die we hier bespreken.

EPDM bestel je natuurlijk gewoon via EPDM XL

Als je inderdaad wilt profiteren van expertise en kwaliteit tegen een betaalbare prijs, dan ben je bij EPDM XL zeker aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor Europees en Amerikaans EPDM. De Amerikaanse versie is goedkoper in aanschaf, maar deze variant heeft een x aantal nadelen. Zo kun je de stroken niet enkelzijdig verlijmen en je hebt voor de Amerikaanse variant een primer en flashing tape nodig. Bij de Europese variant heb je dus geen primer of flashing tape nodig en je kunt deze wel enkelzijdig verlijmen. Daardoor kun je de Europese variant dus ook eenvoudig(er) zelf aanbrengen. Doe jezelf dus een plezier en betaal iets meer voor de Europese variant. Uiteindelijk ben je dan beter af. Kijk voor meer informatie vooral even op de site van epdmxl.nl.

De vele voordelen van epdmxl.nl

Als je bestelt via epdmxl.nl, dan profiteer je van veel verschillende voordelen. Hierbij kun je onder andere denken aan:

  • Garantie van 15 jaar
  • Levensduur van 50 jaar
  • Snelle levering
  • Ruim assortiment aan verschillende artikelen

Al met al doe je er dus goed aan om te kiezen voor epdmxl.nl.