12-04-2021 ICT en Techniek 0

Het is niet altijd even gemakkelijk om de hitte te ontvluchten in een land als Nederland. Voorheen werd het zelden echt heet, maar tegenwoordig zijn hittegolven eerder regel dan uitzondering in de zomer. Het probleem is dat wanneer het heet wordt in Nederland, dan wordt het ook meteen echt heel warm. We hebben tijdens moderne Hollandse hittegolven zomaar te maken met temperaturen ver boven de 30 graden die soms zelfs de 40 graden Celsius aantikken. De luchtvochtigheid gaat tijdens zulke hete periodes vaak ook naar de 90 tot 100%. Dat betekent dat je al zweet als je stil op de stoel zit. Als je naast de oceaan zit, dan zijn dit prima temperaturen. Je hebt er dan vaak nog een lekkere bries bij en als je verkoeling nodig hebt, dan neem je een duik in de oceaan. Maar als je in een flat zit in Amsterdam of in een woning in een voorstad of dorp, dan zijn zulke temperaturen alles behalve fijn. Je kunt ook nergens naar toe om verkoeling te vinden. Het is overal heet en alleen in de plekken waar airco is, kun je dan nog iets van verkoeling vinden. Maar je kunt moeilijk de hele middag in de supermarkt gaan zitten. Je kunt daarom misschien beter gewoon een airco in Enschede van KTK laten plaatsen. Je hebt dan thuis in ieder geval voldoende controle over het binnenklimaat. Het mag dan overal nog zo heet zijn, maar thuis is het dan gewoon prima uit te houden. Het is in ieder geval fijn dat je ten minste 1 plek hebt waar je aan de hitte kunt ontsnappen. Nog beter is het feit dat deze plek je eigen woning betreft. Dankzij de airco in Enschede kun je het thuis lekker koel houden en kun je ook gewoon zonder te zweten in je eigen bed slapen. Mocht je alleen een airco in de woonkamer plaatsen, dan kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de slaapbank tijdens de extreme hitte te gebruiken. Je kunt dan prima slapen zonder de hele nacht te woelen door de hitte. Slaapgebrek tijdens een hittegolf is een veel voorkomend probleem. Als je vakantie hebt, dan is het allemaal nog wel te overzien aangezien je de volgende dag gewoon weer in de tuin of op het balkon kunt gaan zitten. Maar als je gewoon aan het werk moet, dan heb je die opties niet. Een airco in Enschede is dan ook een beter idee. 

Installeer de airco in Enschede via de service van KTK

Klimaat Techniek Kalter, ofwel KTK, kan je helpen wanneer je een airco in Enschede wilt laten plaatsen. Je kunt kiezen voor verschillende modellen zoals: 

  • Wandmodellen
  • Vloermodellen
  • Plafond onderbouw

Afhankelijk van je woning en waar je de airco wilt, kun je dus kiezen voor verschillende modellen. Vervolgens gaan de experts van KTK aan de slag om de airco in Enschede in jouw woning te plaatsen. Kijk voor meer informatie over de airco in Enschede op de website van klimaattechniekkalter.nl

Maak een afspraak via de site

Als je een airco in Enschede wilt laten plaatsen, dan kun je via de site contact opnemen. Je kunt ook gewoon even bellen en direct een afspraak inplannen.