22-12-2020 Webwinkels en Webshops 0

Je ziet steeds vaker tafels gemaakt van boomstammen, een super leuke trend met een hele natuurlijke look. Als je zelf geïnteresseerd bent in zo’n tafel dan kun je terecht bij Ten Broeken Meubelen, daar maken ze ze namelijk op maat. Een boomstam tafel kopen kan bij hen kant en klaar, maar je kunt ze ook een exemplaar voor jou op maat laten maken die precies zo is als je wenst. Ze hebben altijd heel veel verschillende houtsoorten op voorraad en kunnen zo’n tafel op maat maken aan de hand van jouw wensen. In hun webshop zie je alle verschillende opties. Zoals je ziet kun je bij hen een boomstam tafel kopen die bestaat uit één groot stuk hout, maar ook een tafel met allerlei verschillende latjes. In beide gevallen is het natuurlijk gemaakt van boomstammen, maar in het tweede geval oogt het wat creatiever. Veel mensen die een boomstam tafel kopen willen hebben echter de voorkeur voor een tafel die bestaat uit één deel, vandaar dat het de naam boomstamtafel heeft. Echter, het is goed om te weten dat je bij deze aanbieder allerlei verschillende soorten tafels kunt laten maken, en ook met een wat creatiever blad. Zo maken ze bijvoorbeeld tafelbladen met een visgraatmotief. Dit zie je doorgaans alleen bij vloeren, en zeker de laatste jaren wordt een visgraat motief steeds populairder. Een boomstam tafel kopen is ook zeker trendy, maar als je echt iets origineels wilt dan kies je voor een tafel met een visgraat motief, van dezelfde aanbieder.

Waarom zou je een boomstam tafel kopen?

Of je nu kiest voor een boomstam tafel kopen die uit één stuk bestaat of een tafel met een bepaald motief van losse latjes hout, er zijn redenen genoeg om te kiezen voor een houten tafel. Er is vrijwel geen materiaal wat zo’n mooie, natuurlijke uitstraling heeft als hout, en je kunt het bovendien heel gemakkelijk stylen. Als jouw huis van zichzelf niet zoveel sfeer uitademt (bijvoorbeeld doordat het een nieuwbouwhuis is) dan kun je het beste kiezen voor houten meubels. Natuurlijk moet je niet alles van hout kiezen, maar als je de grootste meubels van hout koopt dan is de basis al een stuk gezelliger. Een boomstam tafel kopen is dan perfect, want daarin zie je alle nerven van het hout, en hij heeft bovendien altijd een natuurlijke kleur. Zo voeg je in één klap sfeer toe aan de ruimte, en wordt het makkelijker om de boel gezellig te stylen.

Andere meubels van boomstammen gemaakt

Bij Ten Broeke Meubelen maken ze verschillende meubels van hout, allemaal op maat en allemaal in eigen werkplaats. Je kunt er er onder andere een boomstam tafel kopen, maar ook de volgende meubels, zowel kant en klaar als op maat:

  • Een salontafel
  • Een bijzettafel
  • Een sidetable

Bovendien kun je er doordat ze tafels op maat maken ook allerlei soorten tafelpoten kopen. Een boomstam tafel kopen die ze voor jou op maat maken heeft immers ook bijpassende poten, en deze kun je ook los bestellen. Als je zelf al een blad hebt bijvoorbeeld, en je wilt de poten vervangen…