30-07-2018 Auto's en Motoren 0

Wanneer u op de weg bent, kan het maar zomaar gebeuren dat er een klein steentje tegen uw ruit knalt. In veel gevallen blijft het bij een sterretje, maar soms kan het ook gebeuren dat u een flinke scheur in uw ruit krijgt. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten en vandaar dat wij van ABCautoglas.nl u graag willen uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen. Wij kunnen namelijk uw autoruit vervangen en wij willen u graag uitnodigen om een keer bij ons langs te komen om te zien hoe wij uw autoruit vervangen kunnen. Wij snappen dat u niet zit te wachten op hoge kosten en vandaar dat wij u graag willen vertellen dat wanneer u met ons in zee gaat, u uw eigen risico niet kwijt zult raken. Wij hebben namelijk afspraken met de verzekering gemaakt waardoor u heel eenvoudig uw autoruit vervangen kunt laten door een van onze experts zonder dat dat gevolgen heeft voor uw verzekering. Wij willen u daarom ook graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken. Het adres van onze pagina is ABCautoglas.nl. Hier kunt u eenvoudig bekijken wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij kunnen de autoruit vervangen van iedere soort auto en wij hopen daarom ook dat u snel een keer naar onze site wilt komen kijken om een afspraak met ons in te plannen. U zult merken dat wij u altijd snel van dienst kunnen zijn dus wij hopen dat wij u een keer op onze pagina zouden mogen aantreffen. Uiteraard kunt u ook altijd even bij onze garage naar binnen wippen. Wij kunnen u dan meteen vertellen wanneer wij uw autoruit vervangen kunnen. Doorgaans kunnen wij dit al op heel korte termijn doen, dus kom snel een keer bij ons kijken wat wij voor u kunnen doen.

Wij kunnen van iedere auto de autoruit vervangen

Wanneer u een bijzonder merk auto heeft, dan hoeft u niet bang te zijn dat wij u niet zouden kunnen helpen. Wij kunnen namelijk ieder soort autoruit vervangen en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen aantreffen. Hier kunt u namelijk eenvoudig een afspraak maken voor het autoruit vervangen. Wij raden u ook aan om vooral niet te lang te wachten met het door ons uw autoruit vervangen te laten omdat het belangrijk is om met een goede ruit de weg op te gaan. U kunt zichzelf namelijk zeer in gevaar brengen wanneer u te lang met een ruit blijft rijden die aan vervanging toe is. Mocht u daarom momenteel graag een afspraak met een van onze mensen willen maken voor het autoruit vervangen, kom dan snel even naar ABCautoglas.nl kijken om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. Onze mensen helpen u zo spoedig mogelijk en in de tussentijd kunt u gebruikmaken van een van onze leenauto’s. Zo hoeft u dus nooit zonder wagen te zitten dus u hoeft niet bang te zijn dat u in uw mobiliteit aangetast wordt.

Wij kunnen u ook op locatie helpen!

Wanneer u niet in de gelengheid bent om naar ons te komen, komen wij toch gewoon naar u toe? Bij ons zit u dus altijd goed en wel vanwege het feit dat:

  • wij u altijd zo spoedig mogelijk helpen
  • wij u op locatie kunnen helpen
  • u altijd tien jaar garantie krijgt op onze montage

Wij hopen u snel een keer op ABCautoglas te mogen verwelkomen.