25-02-2019 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

RVS gasveren van T-Technics zijn eerste klas solide gasveren die jou helpen weerstand te geven en schokken te dempen op allerlei verschillende toepassingen. Of je nu zelf een bouwproject aan het opzetten bent of de inkoop doet voor het bedrijf waar je werkt, met T-Technics RVS gasveren zit je altijd goed. De RVS gasveren van T-Technics worden op maat gemaakt en kunnen -voor zover het materiaal dat toelaat- helemaal op jouw wensen afgesteld worden. De RVS gasveren, tillen en vergrendelen, maar kunnen ook moeiteloos lasten of gewichten afremmen. Dit gaat met RVS gasveren gedempt en gecontroleerd. De gasveren van T-Technics worden altijd geleverd met een zeewaterbestendige bronzen geleidingen en bodemstukken, waardoor ze een lange levensduur hebben. De RVS gasveren worden door T-Technics zelf op druk afgevuld, waardoor je bij hen de gewenste uitschuifkracht kan bestellen. De RVS gasveren hebben vele toepassingen, omdat het zowel druk- als trekveren zijn. Je kan de veren daarom onder andere vinden in toepassingen als:

  • Schuifdeuren
  • Veegmachine
  • Snelvouwdeuren
  • Vitrines
  • Ziekenhuisbedden

T-Technics heeft ruim dertig jaar ervaring met het vervaardigen van gasveren en is hier daarom specialist in. Zij kunnen jou adviseren op elk gebied wanneer het aankomt op RVS gasveren. Als je het assortiment van T-Technics graag wilt zien, kan je naar hun website gaan t-technics.nl. Daar kan je zien welke RVS gasveren zij o.a. produceren en de hoge kwaliteit die zij bieden. Daarnaast heeft T-Technics ook alles in huis wat je nodig hebt voor gasveren. Denk hierbij aan bevestigingsmiddelen, verschillende toepassingen, verschillende soorten gasveren, enzovoort. Je bent er daardoor van verzekerd dat je bij T-Technics jouw totaaloplossing voor gasveren kan vinden. Voor welke toepassing jij de gasveren ook nodig hebt, T-Technics kan ze voor jou op maat maken en daarnaast alle bevestigingsmiddelen erbij leveren.

RVS gasveren op maat gemaakt

Sjaak heeft contact opgenomen voor een grote bestelling aan gasveren die hij nodig heeft voor het installeren van een groot aantal schuifdeuren in een nieuw pand. Omdat dit schuifdeuren betreffen die op maat gemaakt moeten worden en specifieke eigenschappen moeten hebben, is Sjaak naar T-Technics gestapt om hem te helpen met op maat gemaakte gasveren. Sjaak vertelt hoe dit ging: “ik kreeg een grote opdracht binnen voor het maken van vrij specifieke schuifdeuren die ieder op maat gemaakt moesten worden en ook nog eens een groot aantal. T-Technics is doorgaans al mijn to go to leverancier van RVS gasveren, maar voor deze specifieke opdracht had ik het absoluut niet zonder hem kunnen doen. Vanaf het moment van het eerste telefoontje en het eerste contact over deze bestelling, was het weer fijn samenwerken. Ze denken met me mee en weten precies wat er wel en niet mogelijk is. Hierdoor kan ik goed vooraf afstemmen waar in het proces ik extra aandacht moet geven. Wat ik ook fijn vind aan het samenwerken met T-Technics is dat zij een totaalpakket aanbieden. Dit betekent dat ik voor mijn op maat gemaakte gasveren niet zelf op zoek hoef naar bevestigingsmiddelen, maar dat T-Technics die al voor mij uitzoekt. En omdat ze altijd kwaliteitswerk afleveren, weet ik dat het altijd klopt, goed op maat is en dat ik het zo kan monteren. Ook voor deze grote bestelling ben ik weer uitermate tevreden. Alles werd geleverd zoals afgesproken en bij de bevestiging van de gasveren in de schuifdeuren, deed alles het perfect!”

Contact met T-Technics

Ben jij voor jouw bedrijf ook op zoek naar gasveren die op maat gemaakt worden? Neem dan contact op met T-Technics via info@t-technics.nl. Bellen kan natuurlijk ook; de contactgegevens zijn te vinden op de website.