27-01-2019 Cursus en Opleidingen 0

Als u een beperking heeft, is het niet altijd eenvoudig om rijlessen te nemen. Veel autorijscholen bieden namelijk niet de mogelijkheden om in een aangepaste auto het autorijden aan te leren. Wij vormen daar een uitzondering op. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het geven van rijles aan mensen met een beperking. Wanneer u dus rijles voor mensen met een beperking zoekt, dan kunt u altijd een keer komen kijken of onze manier van werken u aanstaat. Wij nodigen u daarom uit om een keer naar Rijschoolclassic te komen surfen om te bekijken wat u hier allemaal aan informatie over onze manier van werken kunt vinden. Wij vinden het belangrijk dat u weet dat wanneer u rijles voor mensen met een beperking zoekt, u dat bij ons kunt vinden. Wij werken altijd in uw tempo, dat wil zeggen dat wij goed kijken naar waar u behoefte aan heeft en wat u aankunt. Het maakt daarbij ook niet uit welke beperking u heeft. Wij bieden rijles voor mensen met een beperking van welke aard dan ook. Denk hierbij aan mensen die om welke reden dan ook, een been moeten missen, een arm hebben moeten missen of die bijvoorbeeld moeite hebben met het leren van nieuwe dingen. Wij zijn van mening dat dit geen reden hoeft te zijn om niet met rijlessen te beginnen. Mobiliteit is van iedereen en vandaar dat wij er alles aan doen om u het autorijden goed te leren. Wilt u graag een keer kennismaken met onze mensen en wilt u graag weten in welke auto u les zult gaan krijgen? Kom dan even naar onze site. Hier kunt u meer lezen over onze rijschool, maar ook kunt u hier een proef rijles voor mensen met een beperking aanvragen. Zo kunt u zelf ervaren hoe wij doorgaans te werk gaan. Mocht u dit aanspreken, dan zorgen wij er graag voor dat wij zo snel mogelijk met uw lessen zullen beginnen.

Wij bieden betaalbare rijles voor mensen met een beperking

Wij vinden het belangrijk dat de mensen die besluiten om met ons in zee te gaan, weten dat zij niet meer hoeven te betalen dan nodig is. Om de kosten binnen de perken te houden, bieden wij u daarom de mogelijkheid om lespakketten in te kopen. Deze pakketten bestaan uit meerdere lessen en tevens zit het uiteindelijke examen in dit pakket inbegrepen. Uiteraard is het altijd mogelijk om meer lessen bij te kopen wanneer dat nodig blijkt te zijn. Hierdoor houdt u de kosten van de rijles voor mensen met een beperking in de hand omdat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Wij zorgen er altijd voor dat wij tijdens onze rijles voor mensen met een beperking alle speciale verrichtingen goed aanleren zodat u weet hoe u bijvoorbeeld goed kunt inparkeren en hoe u de wagen midden op de weg kunt keren. Omdat wij altijd degelijk lesgeven, hebben wij zeer hoge slagingspercentages en daar zijn we erg trots op. Wanneer wij dus zeggen dat u mag afrijden, zijn wij ervan overtuigd dat u het examen zult halen.

Wanneer wilt u graag beginnen?

Mocht u na het lezen van deze korte tekst graag rijles voor mensen met een beperking willen aanvragen, dan kunt u dat doen via onze site. Hier kunt u namelijk onze contactgegevens vinden. Kortom:

  • wij bieden u professionele rijlessen
  • wij zorgen er graag voor dat u met een goed gevoel achter het stuur zit
  • wij zorgen dat u, ondanks uw beperking, ook gewoon kunt autorijden

Kijk snel even op RijschoolClassic.nl voor meer informatie.

Lees meer…