20-01-2018 Woning en Tuin 0

Wilt u graag een villa bouwen? Dan komt daar natuurlijk heel wat werk bij kijken. U hebt ongetwijfeld geen verstand van het villa bouwen en dat is dan ook werk dat u het liefste uit handen geeft. Aan de andere kant wilt u wel de touwtjes in handen hebben als het aankomt op het ontwerp en de inrichting. En we kunnen het ons erg goed voorstellen dat u ook heel wat te vertellen wilt hebben over het materiaal dat gebruikt gaat worden voor het villa bouwen. Bij vroombouw.nl uit Enschede en Staverden bent u aan het juiste adres als u een bouwbedrijf zoekt aan wie u al het bouw- en kluswerk kunt uitbesteden. Daarnaast dragen we zorg over het uiteindelijke ontwerp, de inrichting en oplevering. We houden u steevast op de hoogte van de status van de constructie en we zorgen ervoor dat de deadlines gehaald gaan worden. En dat kan erg belangrijk zijn, zeker in een later stadium wanneer er diverse bouwbedrijven bezig zijn met verschillende onderdelen van de villa. Bouwen en ook het ontwerpen van uw droomhuis kunt u daarom prima aan ons overlaten. Wij werken niet alleen maar in het oosten van het land. Sterker nog, we geven u niet enkel een landelijke dekking als voor Vroom kiest, zelfs in België en Duitsland zijn we regelmatig aan het werk met het villa bouwen. Bent u benieuwd wat onze huidige projecten zijn of welke prachtige woningen we in het verleden hebben gerealiseerd? Schroom dan niet langer maar neem eens een kijkje in onze online portfolio.

Het villa bouwen kunt u gerust aan ons overlaten

Stel dat u een villa wilt bouwen. Hoe pakt u dat het beste aan? U gaat zich eerst oriënteren op de plekken in het land waar u graag zou willen wonen en u zoekt naar beschikbare kavels. U maakt een bod en u gaat ook op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in uw eigen woning. Met dat geld kunt u te zijner tijd immers een eerste aanbetaling maken. Hopelijk hebt u onderhand Vroom in de arm genomen voor het ontwerp. Leg dan uw ideeën aan ons voor. Die kunnen zo wild en opmerkelijk zijn als u zich voor kunt stellen.

  • Bijvoorbeeld een huis met een eigen bioscoop, sauna, zwembad en fitnessruimte,
  • Of een huis met een kelder voor uw collectie wijnen,
  • Ook de tuin kunt u door ons laten inrichten. Wat dacht u van een bloemenperk, een kas en een mooi grasveld waar uw kinderen en/of kleinkinderen kunnen ravotten?

Nadat u dit allemaal kenbaar hebt gemaakt gaan wij aan de slag. We willen tevens van u weten in welke stijl u de woning wilt laten bouwen, welke materialen en kleuren er gebruikt moet worden en ga zo maar door. Uiteraard houden we u tijden het ontwerp steevast op de hoogte. Het villa bouwen kan dan in principe van start gaan. Onze bouwbedrijf gaat de samenwerking aan met aannemers in de regio zodat het niet lang meer zal duren voordat u kunt gaan verhuizen.

Vraag online de uitvoerige brochure even aan

We helpen u met alle stadia tijdens het villa bouwen zodat het u aan ondersteuning niets zal ontbreken. Wacht dus niet langer maar neem vrijblijvend contact met ons op. U bent van harte welkom om er met onze experts van gedachte over te wisselen dus schrijf ons aan of bel met onze secretaresse. Als u het geld te besteden hebt dan zou het zonde zijn als u dat niet gaat investeren in vastgoed. Een villa bouwen is dan hopelijk nu het eerste waar u aan denkt!