03-02-2018 Dieren en Toebehoren 0

Voor een gezond aquarium zijn 5 factoren van belang. Om te beginnen is het belangrijk dat de aanwezige waterplanten genoeg licht krijgen, zodat zij goed kunnen groeien. Ten tweede moet je zorgen voor voldoende plantenvoeding, zodat de planten genoeg energie hebben om de benodigde zuurstof aan het water toe te voegen. Deze zuurstof gebruiken de planten zelf om de nacht door te komen, maar is ook van levensbelang voor de vissen die in het water leven. De derde factor is waterbeweging. Het water moet op een eigen manier bewegen, het liefst in herkenbare patronen, zodat de waterplanten zich kunnen aanpassen. Een vierde factor is temperatuur. Houdt daarbij rekening met de vissen in het water, zodat de balans behouden blijft. Tot slot de vijfde en laatste factor: CO2. CO2 houdt de waterplanten is optimale conditie en draagt daarmee bij aan een gezond en levend aquarium. Zorg daarom dat je altijd een fles CO2 in huis hebt, om dit op geschikte momenten aan het water toe te voegen. Is de fles leeg, schakel dan een professional in om deze weer te vullen, dan weet je zeker dat dit op een veilige manier gebeurt. Wil jij een CO2 fles vullen? Laat dit dan doen door de Houtense Aquariaan. De Houtense Aquariaan maakt gebruik van bio CO2 om op voordelige wijze de CO2 waarde van het aquarium op peil te brengen. Hiermee bereiken zij al jaren uitstekende resultaten. Wanneer zij jouw CO2 fles vullen, beschik je dus over CO2 van topkwaliteit. De vissen en waterplanten zullen je daar erg dankbaar voor zijn! Surf naar https://houtenseaquariaan.nl/co2-fles-vullen/ voor meer informatie over bio CO2!

CO2 fles vullen: het proces

Een CO2 fles vullen gebeurt op specifieke wijze en kan enkel op afspraak. Het is daarom noodzakelijk dat je vooraf contact opneemt om een datum en een tijdstip te overleggen. Vervolgens neem je op de afgesproken datum de CO2 fles met je mee. Deze geef je vervolgens af aan een specialist, die hem mee zal nemen naar achter. Daar zal hij de CO2 fles vullen, terwijl jij rustig afwacht. Het vullen neemt weinig tijd in beslag. Binnen mum van tijd krijg je de fles weer in handen en is deze klaar voor gebruik. Het is belangrijk om te vermelden dat niet elke fles zomaar aangenomen wordt. Dit heeft te maken met specifieke regelgeving, maar ook met veiligheid. Enkel een gekeurde CO2 fles, die is voorzien van een geldige keurdatum, kan op deze manier worden gevuld. Flessen die geen keurdatum bevatten, of helemaal niet gekeurd zijn, worden afgewezen. Een CO2 fles vullen is relatief goedkoop. Bij De Houtense Aquariaan bedragen de kosten €8,50 voor een fles van 500 gram, en €35 voor een fles van 5.000 gram. Kortom: wil jij een CO2 fles vullen? Neem dan contact op met de Houtense Aquariaan. Nog één keer de voordelen op een rij:

  • Bio CO2 van hoogwaardige kwaliteit
  • Klaar terwijl je wacht
  • Zeer schappelijke prijzen

Een gezond aquarium

Voor een gezond aquarium is het belangrijk dat aan alle 5 factoren wordt voldaan. De Houtense Aquariaan kan daarbij helpen. Laat daar je CO2 fles vullen, zodat je zeker weet dat dit op een veilig en professionele manier plaatsvindt. Zorg ook dat je de CO2 fles thuis op een verantwoorde manier opslaat, om ongelukken te voorkomen. Met een beetje CO2 is jouw aquarium klaar voor de toekomst. Surf snel naar bovenstaande site en neem direct contact op. Iedere vraag is vrijblijvend en je zit nergens aan vast. Wil jij een CO2 fles vullen? Dan weet je waar je moet zijn!