22-04-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Wilt u graag goede dozen bestellen die u kunt gebruiken voor het vervoer van allerlei goederen? Dan kunnen wij van Dozenhal.nl waarschijnlijk veel voor u betekenen. Wij hebben namelijk de mogelijkheid om dozen op maat te maken. Wij willen u daarom ook van harte uitnodigen om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien hoe wij u van dienst kunnen zijn. Wij hebben namelijk ook altijd heel veel dozen op voorraad liggen waardoor u altijd snel geholpen kunt worden. Mocht u dus momenteel al snel dozen nodig hebben, dan willen wij u graag van harte uitnodigen om een keer op onze site te komen kijken. Het adres van deze site is Dozenhal.nl. Wanneer u even naar deze site komt kijken, kunt u snel zien wat wij u allemaal kunnen bieden. Wij kunnen namelijk ook dozen leveren die wij voorzien hebben van het logo van uw bedrijf. Wij kunnen deze zelf maken waardoor wij u kunnen garanderen dat u snel de producten kunt krijgen die u nodig heeft. Wij hopen dan ook dat u snel een keer contact met ons wilt komen opnemen om te horen wat u allemaal van ons mag verwachten. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen. Zij weten allemaal van de hoed en de rand wanneer het gaat over onze mogelijkheden en wij willen u daarom graag uitnodigen om snel een keer naar onze site te komen kijken. Het adres hebben we reeds een paar keer genoemd, maar voor de duidelijkheid zullen we het hier nogmaals herhalen. Het adres is Dozenhal.nl. U zult zien dat wij u snel van dienst kunnen zijn en dat wij er alles aan doen om u een mooie prijs aan te bieden. Wij nodigen u uit om een keer een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen wanneer u zaken met ons zou willen doen.

Boven de 700 euro betaalt u geen transportkosten voor onze dozen

Wanneer u een grote bestelling bij ons plaatst, kunt u er bijna zeker van zijn dat u geen transportkosten hoeft te betalen. Wij doen er namelijk alles aan om u zo voordelig mogelijk te helpen. Dat wil zeggen dat wij er alles aan doen om u kosten te laten besparen. Wij willen u daarom ook graag wijzen op de mogelijkheid die wij u te bieden hebben wanneer het gaat over de aanschaf van tweedehands dozen. Mocht u namelijk dozen nodig hebben die u slechts een of twee keer hoeft te gebruiken, dan kunt u altijd van deze optie gebruikmaken. Mocht u hier graag wat meer informatie over willen ontvangen, dan nodigen wij u van harte uit om snel een keer op onze site te komen kijken. Hier hebben wij namelijk ook foto’s van onze dozen geplaatst zodat u een indruk kunt krijgen van wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Aarzel dus ook vooral niet heel veel langer meer en neem snel even contact met ons op wanneer u graag met ons zou willen samenwerken.

Wilt u uw bedrijfslogo op de doos laten afdrukken?

Wanneer u een doos nodig heeft dat voorzien is van uw bedrijfslogo, dan kunnen wij dat ook voor u regelen. Wij kunnen namelijk in eigen beheer uw doos bedrukken. Kortom:

  • wij leveren een doos in ieder mogelijk formaat
  • wij kunnen u ook aan een tweedehands doos helpen
  • wij kunnen uw bedrijfslogo op de doos aanbrengen

Kijk voor meer informatie over onze mogelijkheden snel even op onze site Dozenhal.nl. Hier kunt u ook een bestelling plaatsen wanneer u dat zou willen.