14-10-2019 Coaching en Workshops 0

Als u graag gezonder wilt leven, zult u meer moeten bewegen. Dat was wat mijn huisarts mij vertelde toen ik bij hem kwam omdat ik het gevoel had dat ik minder lucht kreeg dan ik eigenlijk nodig had. Hij heeft mij toen gecontroleerd en hij heeft mij verteld dat het goed voor mij zou zijn wanneer ik aan mijn conditie ging werken. U moet weten dat ik het heel vervelend vind om te sporten. Ik heb namelijk helemaal geen zin om mij in het zweet te werken en bovendien weet ik ook nooit wat ik moet gaan doen om daadwerkelijk zoden aan de dijk te zetten. Vandaar dat ik ben gaan kijken naar mogelijkheden om met een personal trainer in Naarden te gaan werken. Ik had namelijk meteen in de gaten dat wanneer ik niet met een personal trainer in Naarden zou gaan werken, ik nooit mijn doel zou gaan behalen. Ik wilde namelijk graag wat meer conditie krijgen omdat ik het vervelend vond om al helemaal buiten adem te zijn wanneer ik naar de koffieautomaat op mijn werk liep. Ik ben daarom gaan kijken naar waar ik moest zijn wanneer ik graag met een goede personal trainer wilde werken. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van Starttraining.nl kon gaan kijken. Deze site werd mij door meerdere mensen in mijn omgeving aangeraden. Zij hadden daar ook een personal trainer in Naarden gevonden en dat was hen allemaal heel goed bevallen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om via deze site een personal trainer in Naarden te vinden en het duurde niet lang of ik had een persoon gevonden die mij goed kon helpen. Het fijne was dat ik al heel snel met deze personal trainer in Naarden aan de slag kon gaan. Wij hebben toen een afspraak gepland en binnen een week had ik mijn eerste trainingsschema. Ik kan u zeggen dat ik meteen goede moed had. Waar ik namelijk zelf als een malle van start zou gaan, daar kreeg ik nu een heel eenvoudig schema. Mijn personal trainer in Naarden vertelde mij namelijk dat ik klein moest beginnen omdat ik anders snel weer zou afhaken. 

Trainen met een personal trainer in Naarden heeft mij heel erg geholpen 

Ik train nu al een aantal maanden met een personal trainer in Naarden en dat bevalt mij heel erg goed. Ik merk namelijk dat ik zelf niet goed ben in doseren en daardoor doe ik snel veel te veel waardoor ik helemaal geen zin meer heb in sporten. Nu ik gerichte aanwijzingen krijg, merk ik dat ik het heel prettig vind om te sporten. Mijn conditie gaat dankzij mijn personal trainer in Naarden dan ook met sprongen vooruit. 

Wilt u ook samen sporten? 

Mocht u ook op zoek zijn naar iemand die u kan begeleiden tijdens het sporten, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van Starttraining.nl te gaan kijken 
  • Te lezen hoe u hier een goede coach kunt vinden 
  • Vandaag nog een eerste afspraak te maken met deze mensen 

Ik ben blij dat ik deze stap gezet heb. 

https://startraining.nl/