13-08-2019 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Bij ons in het restaurant hadden wij tot voor kort altijd een probleem met de koeling van onze goederen. Wij hebben namelijk steeds meer klanten mogen ontvangen in ons restaurant en wij moesten daarom ook steeds meer eten op voorraad hebben liggen. Wij hadden op een gegeven moment zeven koelkasten bij ons in de keuken staan en dat nam niet alleen heel veel stroom, maar ook heel veel ruimte in beslag. Wij zijn daarom gaan kijken of wij bij een goed bedrijf een goede koelcel konden laten maken. Wij hadden namelijk al lang in de gaten dat wanneer wij een koelcel zouden hebben, wij heel veel problemen konden oplossen. Wij hebben daarom even gekeken naar de mogelijkheden die wij allemaal konden vinden en wij hebben toen gezien dat wanneer je een goede koelcel wilt, je eigenlijk maar bij een bedrijf moet zijn. Dit bedrijf is te vinden door naar de site horecaworld te gaan. Deze site heeft namelijk alles wat je je als horecaondernemer maar kunt wensen. Je kunt hier voor een heel goede prijs zaken doen en wij hebben gezien dat wij hier ook voor een heel goede prijs een koelcel konden laten maken. Wij hebben de informatie op de site even goed doorgenomen en hoe meer wij lazen over de koelcel die wij bij dit bedrijf konden kopen, hoe enthousiaster wij werden. Wij hebben daarom even met een van de mensen van dit bedrijf gebeld omdat wij graag wat meer wilden weten over het hoe en wat van een koelcel bestellen. Wij kregen toen te horen dat wij bij hen een heel goede koelcel konden bestellen en zij wilden daarom ook graag van on weten welke eisen wij allemaal aan deze koelcel stelden. Wij hebben toen gehoord dat zij heel veel voor ons konden betekenen. Wij hebben daarom ook meteen besloten dat wij graag met deze mensen in zee wilden gaan want wij hadden gelijk door dat zij er alles aan deden om ons zo goed mogelijk te helpen. Dat bleek ook wel want nog geen twee maanden later hadden wij een prachtige koelcel waar wij nu al lange tijd met heel veel plezier gebruik van maken. 

Deze koelcel is echt ideaal

Wij zijn heel blij dat wij hier een goede koelcel hebben kunnen vinden en wij zouden iedereen willen aanraden om ook een keer naar de site van horecaworld.biz te gaan kijken wanneer u graag goede apparatuur voor de horeca wilt kopen. U kunt hier namelijk niet alleen een koelcel kopen, maar ook heel veel andere producten. 

Bekijk het aanbod zelf ook een keer

Ik kan u aanraden om zelf ook een keer naar de site van dit bedrijf te gaan kijken omdat u hier heel veel interessante mogelijkheden kunt vinden. Zo kunt u hier bijvoorbeeld: 

  • Bekijken welke andere apparatuur men hier allemaal aanbiedt 
  • Bekijken hoe u uw keuken beter kunt inrichten 
  • Altijd advies inwinnen bij een van de mensen van dit bedrijf 

U merkt het: wij zijn heel erg tevreden over deze mensen en wij raden iedereen aan om ook een keer op deze site te gaan kijken.