28-10-2020 Mens en gezondheid 0

Als je mooie volle haardos wat minder vol begint te worden, dan is er geen reden tot paniek. Ten eerste is het in principe normaal dat je haar op den duur wat dunner wordt. Mocht dit echter al op jonge leeftijd gebeuren, dan kun je daar via een haartransplantatie in Turkije iets tegen doen. Uiteraard kan dunner wordend haar of kaalheid je ook storen als je al wat ouder bent, dus ook dan kun je uiteraard kiezen voor een haartransplantatie in Turkije. Dit kan bij Esteworld, want dit is de voorloper op het gebied van haartransplantaties in Europa. Je kunt te maken krijgen met haar dat dunner wordt of een haargrens die zich steeds verder terugtrekt. Mannen worden vaak bij de tempels en bij de kruin kaal en behouden een soort van haarkrans rondom hun hoofd. Vaak is het dan nog beter om je hoofd helemaal kaal te scheren, want zo’n haarkrans accentueert juist de overige kale delen van het hoofd. Maar niet iedereen heeft een hoofd dat zich leent voor kaalheid. Die krans kan echter ook gebruikt worden voor een haartransplantatie in Turkije. Wat dat betreft is het fijn dat je nog wel haargroei hebt, zodat je op de kale plekken ook weer haar kunt laten groeien. Dat is echter geen makkelijk proces en het is van belang dat een haartransplantatie wordt uitgevoerd door professionals. Als het namelijk niet goed gebeurt, dan kan het resultaat wel eens minder zijn dan de situatie voorafgaand aan de haartransplantatie. Daarom doe je er goed aan om toch naar Turkije af te reizen, want daar kun je in ieder geval profiteren van de meest professionele expertise. Daarnaast is het ook geen straf om naar een zonnig oord als Turkije af te reizen voor een haartransplantatie. Je zou er prima een vakantie aan vast kunnen plakken. Verder is het ook fijn om te weten dat je voor het consult niet meteen naar Turkije hoeft te reizen. Dit kun je gewoon in Nederland doen. Ook de nazorg kan in Nederland plaatsvinden. Dus je hoeft niet meerdere tripjes naar Turkije te boeken. Je gaat dan ook alleen voor de daadwerkelijke haartransplantatie naar Turkije en de rest vindt gewoon in Nederland plaats. Eenmaal in Turkije is ook niet zo dat je in een ziekenhuis verblijft. Je krijgt een ware vip behandeling en verblijft in een luxe hotel nabij de kliniek. De Kliniek zelf is ook van alle gemakken voorzien en is dan ook niet te vergelijken met een ziekenhuis. 

Neem contact op met de kliniek voor informatie over de haartransplantatie in Turkije

Via de site van esteworld-haartransplantatie.nl vind je al heel veel informatie over haartransplantatie in Turkije, maar als je meer wilt weten dan kun je het beste even contact opnemen met de kliniek. Je kunt ook een consult inplannen en daar dan al je vragen stellen. Een consult is gratis, dus dat kan zeker de moeite waard zijn. 

Ontdek de voordelen van Esteworld 

Op de website van esteworld-haartransplantatie.nl vind je ook een overzicht van alle voordelen waar je van kunt profiteren. Denk bijvoorbeeld aan voordelen als: 

  • Gratis consult en nazorg
  • Nederlandse begeleiding
  • Direct contact