29-04-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Bij het inrichten van een kantoor moet ook aan vergadermeubilair gedacht worden. Meestal wordt er veel aandacht besteed aan de werkplekken van de medewerkers. De stoelen, de bureaus, zelfs de kasten en ladeblokken worden overwogen. De tafels en stoelen voor de vergaderruimtes worden later toegevoegd. Een specialist als Shiraz Office Furniture zal dit vanzelfsprekend ter sprake brengen. Als u er zelf niet aan denkt, dan wordt u er gelukkig aan herinnerd door een van deze experts. Shiraz Office Furniture heeft de afgelopen 20 jaar veel ervaring opgedaan in kantoorinrichting en projectinrichtingen. Al meer dan 10.000 bedrijven vroegen hulp en advies aan Shiraz voor kleine en grote projecten. Bij veel projecten is ook het vergadermeubilair onderdeel geweest. Op de website shiraz.nl zijn diverse impressies te vinden van de resultaten van Shiraz. Zowel de ontwerpen als de uiteindelijke inrichtingen staan getoond op deze website. Mocht u dus een beeld zoeken naar de stijl van Shiraz, dan biedt hun website voldoende informatie. Daarnaast vertellen ze hier ook veel over hun werkwijze en hebben ze een showroom beschikbaar. In deze showroom kunt u onder meer het vergadermeubilair met eigen ogen bekijken. Dit is vaak nog handiger dan het afgaan op de foto’s. Hoewel het advies van de experts zeer betrouwbaar en vakkundig is, is het voor te stellen dat het prettig is het nieuwe interieur ook in het echt te zien.

Besteed uw aandacht aan het vergadermeubilair

Hoewel vergadermeubilair niet meubilair waar mensen de hele dag op zitten, moet hier toch aandacht aan besteed worden. Ze werken er weliswaar niet acht uur lang aan, maar denk aan bijvoorbeeld de klanten die ook hier gebruik van gaan maken. Naast dat het functioneel moet zijn voor de werknemers, moet het ook representatief zijn voor de mensen van buiten het kantoor. Daarom kan het geen kwaad ook het vergadermeubilair door te nemen met een expert van Shiraz. Op hun website staan ook voorbeelden van stoelen en tafels die u via hen kunt bestelen. Naast de stoelen en tafels, moet u ook denken aan de voorzieningen in een vergaderruimte. Zo kunnen de volgende accessoires besteld worden voor een vergaderplek:

  • Whiteboard
  • Televisiescherm
  • Kabels
  • Prikborden
  • Meervlaksborden

Ook hierin geldt dat de specialist van Shiraz met u mee gaat denken. Bij het selecteren van uw vergadermeubilair hoeft er niets over het hoofd gezien worden. Tot in de kleinste details gaan zij met u aan de slag om een mooie functionele en representatieve ruimte tot stand te brengen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat zowel uw personeel als de klanten graag tijd doorbrengen in deze ruimte.

Een herkenbare vergaderruimte

Om veel redenen hoort de vergaderruimte passend te zijn bij de organisatie. Hierop kunt u het vergadermeubilair selecteren waarmee u deze gaat inrichten. Bedenk daarin goed wie hier gebruik van gaat maken en ook hoe lang mensen tijd hierin doorbrengen. Als de mensen niet lang hier moeten zitten, dan kiest u sneller voor een eenvoudige tafel en stoel. Als mensen voor langdurige trainingen en bijeenkomsten gebruik maken van de ruimte, dan is comfort heel belangrijk. Denk daarbij aan de verstelbare stoelen, prettige rugleuningen en wielen onder de stoel. Verder moet u dan ook meer aandacht besteden aan de vergadertafel en presentatiemiddelen die zich in deze ruimte bevinden. Leg al uw ideeën en behoeften voor aan de adviseur van Shiraz. Naar aanleiding van het gesprek wordt er een 2D en 3D ontwerp gemaakt, zodat u een goed beeld krijgt van het vergadermeubilair in de ruimte. Zeker is dat u met een expert tot een inventief ontwerp komt, die u zeker gaat inspireren en motiveren om een mooie ruimte samen te stellen voor uw organisatie.