06-04-2018 Woning en Tuin 0

Wanneer we in bezit zijn van een tuin, willen we deze afschermen met tuinschermen. Deze horen inmiddels bij het straatbeeld van vele wijken. Zelfs de tuinen van vrijstaande woningen zijn afgeschermd. Het is de manier om aan te geven welk terrein bij het huis hoort en dat niet toegankelijk is voor vreemden. Wel besteden we steeds meer aandacht aan het uiterlijk en de kwaliteit van de afbakeningen van de tuin. Het is niet alleen een scherm, maar een toevoeging dat bepalend is voor de uitstraling van uw huis en tuin. De webshop Tuindomein is zich hiervan bewust en levert de beste tuinschermen. Allemaal zijn ze gemaakt van de beste kwaliteit en bestand tegen onverwachte weersomstandigheden dat het Nederlandse klimaat kent. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten en in meerdere vormen. Tuindomein biedt voldoende mogelijkheden en inspiratie om uw tuin aan te kleden met een stijlvolle schutting. Naast sfeervolle en kwalitatieve tuinschermen, zijn ze ook nog verkrijgbaar voor een betaalbare prijs. U hoeft niet veel te betalen om uw tuin af te schermen. Gelukkig maar, want we willen allemaal liever wat privacy rondom ons huis. Als we hier niet veel voor hoeven te betalen, dan is dat uiteraard erg welkom. Helemaal als we voor een goede prijs toch een schutting kunnen neerzetten die er ook nog goed uit ziet. Kijk daarom eens rond op tuindomein.be voor de beste schuttingen.

De variaties in tuinschermen

Denk niet dat u het hoeft te laten bij een type scherm. Bij Tuindomein bestaan er zoveel soorten, dat u de tijd moet nemen om de geschikte te kiezen. Als het goed is, zal de schutting voorlopig blijven staan. Dan is het prettig als u er een neerzet waar u nog lange tijd tegen aan wilt en kunt kijken. Verdiep u eens in de verschillende soorten. Zo bestaat het assortiment van Tuindomein over de volgende tuinschermen:

  • Hardhout
  • Ge├»mpregneerde schermen
  • Grenen schermen
  • Onbehandelde schermen
  • Zwart gespoten schermen

Verder bestaan er ook verschillende tinten en materialen. Het type materiaal beïnvloedt de tint van de schutting. Bekijk goed welke uitvoeringen u het beste bevallen. Zo zijn er twee variaties van vuren hout, de Noord-Zweedse en de Midden-Europese versie. Andere materiaalsoorten zijn de wilgenteen, de kastanjehout en de lariks/douglas uitvoering. Het is duidelijk dat Tuindomein de klanten ruime keus wilt geven in de tuinschermen. Geen een versie mag missen en ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Veel tuinschermen hebben de standaardmaat van 180 centimeter hoog. Het is niet mogelijk ze op maat te bestellen.

Veilige kwaliteit

Natuurlijk is het makkelijk te zeggen dat de tuinschermen van Tuindomein van de beste kwaliteit zijn. Dit wordt tevens aangegeven aan de hand van de keurmerken die aan de schermen zijn toegekend. Deze keurmerken staan voor de veiligheid en kwaliteit. Keurmerken die onder meer van toepassing zijn op de materialen van deze webwinkel zijn FSC, PEFC, KOMO en Indonesian Legal Wood. De webshop zelf beschikt over het Qshops-keurmerk. Deze staat voor een correcte en eerlijke afhandeling in geval van klachten. Uiteraard doen zij hun best om klachten bij u te voorkomen. Na het doorgeven van uw bestelling kunt u uw tuinschermen binnen ongeveer twee weken thuis verwachten. Dit is echter een gemiddelde en bij sommige producten kan het uitlopen naar drie weken. Het is niet mogelijk uw bestelling zelf af te halen. Mocht u er toch zelf niet uit komen met het bestellen of de keus van uw schutting, neem dan gerust contact met ze op. Tuindomein staat graag voor u klaar om u te adviseren in de juiste tuinschermen. Een die uw terrein goed afbakent en tevens bijdraagt aan de uitstraling van uw erf.