30-07-2018 Ondernemers en Particulieren 0

Is het Valentijnsdag, ben je jarig, heb je een jubileum te vieren? Dan is macarons bestellen zeker een heel goed idee. Ook overigens als je helemaal geen reden hebt om iets te vieren, is macarons bestellen een uitstekend plan. Want deze kruising tussen een bonbon en een koekje is simpelweg heerlijk. Dat kan ik je uit eigen ervaring vertellen, want inmiddels heb ik al meerdere macarons mogen eten, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Ik kwam voor het eerst in aanraking met deze lekkernijen in Parijs, daar waren ze overheerlijk. Vervolgens ging ik in Nederland ook macarons bestellen, maar helaas duurde het even voordat ik deze heerlijkheden tegenkwam die qua kwaliteit en smaak konden tippen aan de macarons die ik in Parijs had gegeten. De ene keer was de textuur niet goed, smaakte het een beetje klef. Ook heb ik een keer gemerkt dat de smaak niet lekker was, veel te zoet of te chemisch. En ook moet de service natuurlijk goed zijn bij macarons bestellen, je wil niet heel lang op de bestelling moeten wachten bijvoorbeeld. Wil je macarons bestellen, dan moet alles goed zijn. De smaak, de service, de kwaliteit… Gelukkig heb ik uiteindelijk een winkel gevonden die alles biedt rond deze snoeperijen, waar je echt van kunt genieten.

Macarons bestellen: welke smaak is jouw favoriet?

Wil je macarons bestellen, dan kan ik je zeker aanraden om naar Chocola Belga te gaan. Zij maken deze Italiaanse koekjes namelijk zelf. En dat proef je. Wil je macarons bestellen bij deze specialist, dan heb je nog wel wat keuzes te maken. Je kunt namelijk kiezen uit een groot aantal heerlijke smaken:

  • Hazelnoot
  • Bloemenhoning
  • Gezouten karamel
  • Pistache
  • Aardbei

En zo zijn er nog veel meer smaken die je kunt nemen. Het is maar net wat jouw smaak is, wat jij lekker vindt. Het enige wat je hoeft te doen is even naar de site gaan, dan zie je snel wat ze allemaal te bieden hebben. Ik heb eerder macarons besteld bij deze winkel en daar was ik heel erg tevreden over. Ik deed dat voor het eerst toen ik mijn verjaardag vierde, en dat wilde ik goed doen met deze heerlijke zoete hapjes. Gelukkig merkte ik gelijk bij de bezorging dat het goed zat met de kwaliteit van deze koekjes, daar was ik ontzettend blij mee. Alle gasten hebben ervan genoten. Ik heb daarna ook nog veel vaker macarons gekocht bij Chocola Belga, want ik moet toegeven: het is behoorlijk verslavend.

Omring je met heerlijkheden van Chocola Belga

Bij macarons bestellen is het belangrijk om goed je eigen smaken te kiezen, te zorgen dat je de beste kwaliteit krijgt en dat je ook op een goede service kunt rekenen. Daarom ben ik dolblij met Chocola Belga. Je kunt langsgaan bij de winkel, maar het online bestellen is misschien nog veel makkelijker. Naast macarons hebben ze nog veel meer te bieden, dus ga eens naar de site om te ontdekken wat voor heerlijkheden zij allemaal verkopen. Ideaal voor een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid, kan ik je uit ervaring vertellen. Ook de bonbons en tabletten zijn superlekker. En als iemand jarig is en je hebt geen idee wat je diegene moet geven, is de geschenkbox een heel erg leuk en lekker cadeau. Wat is er leuker dan zo’n box krijgen vol heerlijkheden? Ook is het mogelijk om hele smakelijke relatiegeschenken bij ze te bestellen. Breng eens een bezoek aan de winkel, of bestel het lekkers online. Dan heb je ongetwijfeld een mooi moment met ook nog iets smakelijks erbij.