27-02-2018 Bedrijven en Bedrijfsleven 0

Ik had er al enige tijd over na zitten denken of ik nu wel of geen scooter wilde hebben. Het leek me echt fantastisch om niet langer overal maar op de fiets of met het openbaar vervoer naartoe te moeten, maar aan de andere kant was het toch ook wel heel erg veel geld. Geld dat ik op dit moment eigenlijk niet had. Een vriend van mij vertelde me over de scooterlease van het bedrijf Polderscooter en dat maakte ineens een stuk meer mogelijk. Door middel van een scooterlease hoefde ik alleen maar een bepaald bedrag per maand neer te leggen in plaats van in een keer een groot bedrag. Dat leek me toch een stuk beter! Ik ben dus eens gaan kijken op de website van de Polderscooter.

  • 80 modellen
  • Vanaf € 10 per maand
  • Snel te regelen

Een aantal dingen vielen me meteen op. Ten eerste dat ze hier een zeer ruime keuze hebben op het gebied van de scooters die je hier kunt leasen. Dat vond ik natuurlijk absoluut niet verkeerd. Ik zag het namelijk al helemaal gebeuren dat je dan voor een klein bedrag per maand kunt kiezen voor een scooterlease, maar dat je dan moet kiezen voor een scooter waar je helemaal niet blij van wordt. Daar hoef je bij de Polderscooter helemaal niet bang voor te zijn.

Een uitstekende service bij de scooterlease

Ten eerste vond ik het ook nog eens heel erg prettig dat ze bij de Polderscooter een hele duidelijke website hebben. Je kunt hier overigens alles heel erg makkelijk zelf regelen. Als je net als ik precies weet voor wat voor soort scooter je wilt gaan, dan kun je via de website hier meteen het formulier voor invullen. Nadat je deze hebt opgestuurd, gaan ze bij de Polderscooter voor je aan de slag om een op maat gemaakte offerte op te stellen en deze krijg je al snel opgestuurd. Vervolgens is het natuurlijk aan jou om te bepalen of je met het bedrag voor de scooterlease op de offerte akkoord gaat. Is dit het geval? Dan stuur je de ondertekende offerte samen met de gevraagde stukken op naar de Polderscooter. Het duurt dan 5 werkdagen om de beoogde scooterlease af te sluiten en de scooter op jouw naam te zetten. Daarna kun jij van jouw eigen scooter gaan genieten!

Per maand afbetalen

Het is echt heel erg prettig dat ik dankzij de scooterlease van de Polderscooter heel erg makkelijk per maand kan afbetalen. Je betaalt daarnaast alleen rente over het nog openstaande bedrag en je kunt extra boetevrij aflossen. Als ik dus in een maand wat extra geld verdien dan kan ik dat zonder enige problemen overmaken aan de Polderscooter en zo de afbetaling van de scooterlease net iets sneller laten verlopen. Ik heb er daarnaast ook voor gekozen om een Allrisk verzekering af te sluiten. Dit was een van de dingen die de medewerker die ik sprak mij aanraadde. Een ongeluk zit in een klein hoekje en het is toch wel heel erg vervelend als je dan zelf helemaal voor de kosten op moet draaien. Voor een klein bedrag per maand extra hoef ik me over dat soort dingen geen zorgen te maken. Als jij ook wilt kiezen voor een scooterlease dan kan ik je absoluut aanraden om dit te regelen via de Polderscooter. De medewerkers staan hier altijd voor je klaar en de website polderscooter.nl is ook nog eens heel erg duidelijk. Ik ben zelf niet in de showroom geweest, maar ook hier heb ik hele goede verhalen over gehoord.